Згідно Правил благоустрою Первомайська


Управління житлово-комунального господарства міської ради повідомляє, що в місті Первомайську налічується 467 вулиць і провулків загальною протяжністю доріг 324,6 км. У зимовий період в першу чергу обслуговуються (розчищаються і обробляються посипковими протиожеледними матеріалами) 73,5 км доріг по 61 вулиці, а саме дороги основних магістральних вулиць міста, за якими здійснюється рух громадського пасажирського транспорту. За всіма автобусних маршрутах обмеження руху громадського пасажирського транспорту відсутні.
Згідно діючих Правил благоустрою Первомайська, затвердженими рішенням Первомайської міської ради від 25.06.2006 року № 1, підприємства, організації, установи і громадяни міста, за якими закріплені ділянки для утримання в зимовий період (тротуари, доріжки, сходи, небезпечні місця для проїзду автотранспорту і проходу пішоходів), зобов'язані посипати протиожеледними матеріалами власними силами, повідомляє Управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради.
Також, влада звертається до мешканців міста з проханням не виїжджати на ці дороги власним автотранспортом без явної необхідності.

Джерело